Londres 2018 Mostra Made in Mallorca

Londres 2018 Mostra

Una de les primeres accions de promoció internacional de Made in Mallorca va ser la participació conjunta d’empreses del sector hàbitat a la fira London Design Fair. La London Design Fair, amb més de 550 expositors de 36 països, rep anualment més de 28.000 usuaris entre públic general, arquitectes, dissenyadors d’interiors, premsa i públic expert en disseny.

Amb el nom de Made in Mallorca, es va promoure la participació conjunta de la iniciativa de diferents marques i dissenyadors que s’han inspirat en els valors i l’estil de vida de l’illa.

Comissariada per l’IDI, Made in Mallorca, va comptar amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Mallorca, en el marc del conveni d’internacionalització. A la fira, els assistents varen conèixer les novetats i tendències en mobles, il·luminació, tèxtil, materials i instal·lacions conceptuals de tot el món. Algunes de les empreses que hi varen participar són: Català Roig, Contain, Huguet, La Pecera, Mirenchu, 2 Monos, Paparkone, Teixits Riera, Teixits Vicens, Tonia Fuster, i 8 Ulls.

Foto Made in Mallorca Londres 2018 Foto Made in Mallorca Londres 2018 Foto Made in Mallorca Londres 2018