Made in Mallorca

De l'11 al 13 de juny
De 10.00h a 20.00h
Aljub | Es Baluard Museu d’Art Contemporani de Palma
Entrada lliure

Made in Mallorca és una plataforma per comunicar la proposta de valor de les diferents marques i mostrar així tots els elements que les fan úniques i diferents, per donar a conèixer al consumidor la diversitat de productes locals.

Aquesta iniciativa es basa en una selecció d’empreses productores i dissenyadors, a partir d’un criteri editorial compromès amb l’exigència creativa i productiva, que posa en valor els productes del sector de l’hàbitat, en què el disseny és un element de diferenciació que contribueix a posicionar, tant en l’àmbit internacional com local, les indústries productives de les Illes Balears a part del sector serveis.

Mes enllà d’una selecció de marques, es vol generar una comunitat de professionals i productors locals perquè intercanviïn experiències, col·laborin i estableixin vincles entre ells.

Amb aquesta iniciativa es ret homenatge a tots els productors locals que aporten històries de passió en el món de la indústria, l’artesania i la creativitat, petits herois que projecten les marques cap al futur amb la intenció de consolidar-se com a empresa i perdurar en el temps.

Un projecte de IDI, Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears

www.idi.es