Noticies Made in Mallorca

02 MAR 2020. IDI.ES

Donam a conèixer el cartell de Made in Mallorca 2020

Made in Mallorca completa la seva mostra d'artesania, indústria i disseny amb els talks, un cicle de conferències, i amb visites guiades diàries.

Els conferenciants que composen el cartell de Made in Mallorca 2020 són Addenda Architects i Kresta Design, el dimecres 11; Biel Huguet i Martín Azúa, el dijous 12 i Lluís Clotet i Alfredo Häberli, el divendres 13 de març. Les conferències se celebraran a les 18.30h, a la Sala de Conferències d'Es Baluard.

Se sumen a aquesta mostra els partners de l'esdeveniment: Aba Art Lab, Carmina Shoemaker, Chefsin, Oliver Moragues i Son Moragues. Amb la seva participació, Made in Mallorca surt de l'Aljub per traslladar-se a les principals artèries comercials de Palma. Aviat es confirmarà el calendari.

A més, s'han programat dues visites a la mostra guiades per professionals. Seran els dies 11, 12 i 13 de març en dos torns, de matí i tarda, a les 11.30h i a les 16.30h.

Made in Mallorca 2020 inunda l'Aljub d'Es Baluard de l'11 a l'14 de març, de 10.30h a 20.00h.

Les inscripcions a les activitats poden realitzar-se en la web de Made in Mallorca: www.madeinmallorca.org

Cartell Made in Mallorca

19 FEB 2020. IDI.ES

Made in Mallorca inunda s'Aljub d'Es Baluard

El disseny, l'artesania, la sostenibilitat i la indústria tornen a Palma de l'11 al 14 de març.

La segona edició de Made in Mallorca torna a Palma sota la direcció de l’IDI, empresa dependent de la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius del Govern dels Illes Balears. La mostra, que se celebrarà a s’Aljub d’Es Baluard de l'11 al 14 de març, aposta per la sostenibilitat com a factor lligat a la indústria, el disseny i l'artesania.

El sector de l'hàbitat protagonitza un projecte al qual s'han sumat cinc empreses respecte a l'any anterior. Made in Mallorca promou el poder del lloc on es fan les coses, la qualitat dels materials i el valor que siguin creacions originals. La proposta reflectirà el vincle sincer d'un producte original, el que existeix entre el dissenyador, l'artesà i el productor. Aquí resideix la diferenciació de Made in Mallorca, en què la majoria dels participants d'aquesta edició conjuguen els tres processos productius: la peça es pensa aquí, es dissenya aquí i es fabrica aquí.

16 participants a Made in Mallorca 2020

Artesania Tèxtil Bujosa, Català Roig Ceramics, Contain Studio, Edicions de Disseny La Pecera, Huguet, Lafiore amb Nico Guevara Studio, Lysende Logik, Maria Antònia Ramis, Mirenchu, 2Monos, Paparkone, Studio Jaia, Teixits Riera, Teixits Vicens, Tonia Fuster i 8Vuitulls.

L’IDI continua amb la seva aposta per l'arquitectura local a una mostra en la qual tots els elements encaixen amb la línia de treball: el fet a Mallorca. TEd’A ARQUITECTES planteja per a la segona edició de Made in Mallorca_in Mallorca una proposta a l’espai de s’Aljub concebuda com una espècie d’habitacle, fet que afavorirà la connectivitat entre les firmes i el territori. El projecte continua així fidel a les edicions anteriors, quan Feina Studio va plantejar propostes expositives amb firmes i materials locals.

El domèstic i el quotidià protagonitzen una mostra que comptarà amb un cartell de ponents de reconegut prestigi internacional que acaben de confirmar la seva presència a Palma.

Made in Mallorca inunda el Aljub de Es Baluard

30 NOV 2019. CAIB.ES

Made in Mallorca, guardonada amb el Premi Essentially Mallorca que reconeix les millors iniciatives de turisme de luxe i qualitat

L’exposició d’hàbitat gestionada per l’IDI ha estat premiada per reflectir l’essència de l’illa La iniciativa Made in Mallorca ha estat un dels guanyadors dels premis que atorga Essentially Mallorca, l’associació privada que promociona l’illa com a destinació turística de luxe. L’exposició col·lectiva de Made in Mallorca ha estat guardonada en la categoria de “Millor reflex de l’essència de Mallorca”, que premia iniciatives que relacionen el luxe amb experiències connectades a les arrels de l’illa i de la mà de persones que viuen i estimen Mallorca.

L’associació Essentially Mallorca aglutina negocis de serveis turístics que tenen com a objectiu aportar als clients que visiten l’illa qualitat, exclusivitat i experiències relacionades amb la tradició de Mallorca. Des de fa dos anys, convoquen uns guardons que reconeixen les millors empreses, projectes o iniciatives relacionades amb el turisme de luxe i de qualitat de Mallorca.

Made in Mallorca és una proposta publicoprivada gestionada per l’IDI (Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears), entitat depenent de la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius. La directora gerent de l’IDI, Mariona Luis, va recollir ahir al vespre el premi juntament amb Marlene Albaladejo, en representació dels productors participants a Made in Mallorca.

A través de Made in Mallorca, l’IDI persegueix promocionar i posicionar el disseny com a element estratègic i factor clau d’innovació i competitivitat. Per això, es pretén que empreses industrials i artesanes consolidades que no han incorporat el disseny en la seva estratègia empresarial, interelacionin amb dissenyadors de diferents disciplines amb l’objectiu de posar en valor el producte.

Carol Cardero, jurado, vocal,Mariona Luis y Marlene Albadalejo por Made in Mallorca, Bernat Llobera colectivo Made in Mallorca premiados Ejecutiva con los premiados premiados de lujo