Programa Made in Mallorca

La reobertura de la mostra es durà terme amb els protocols de seguretat i amb les mesures de protecció adequades. L’entrada és lliure, sense cita prèvia, entre les 10 h i les 20 h. Les persones que formin part d’un grup de risc tendran accés preferent. S’ha hagut de reduir l’aforament i organitzarem l’entrada a la mostra per garantir-lo i complir els requisits exigits. L’ús de mascareta és obligatori per accedir a s’Aljub d’Es Baluard Museu d’Art Contemporani de Palma.

Made in Mallorca 2020

Made in Mallorca Palma acull una mostra de productes relacionats amb el disseny, l’artesania i la indústria a l’espai de s’Aljub del Museu d’Es Baluard de l’11 al 13 de juny.

Aquesta edició compta amb la participació de 16 empreses de Mallorca, productors que aporten històries de passions dins el món de la indústria, l’artesania i la creativitat. L’espai està comissariat i dissenyat per mostrar els productes seleccionats de cada participant com a part d’una exposició col·lectiva que captura la sensibilitat del disseny de l’illa.

Aquesta iniciativa s’organitza des de l’IDI (Institut d’Innovació Empresarial de les Illes Balears) de la Conselleria de Transició Energètica i Sectors Productius conjuntament amb les empreses, i amb el suport d’entitats privades que comparteixen aquests mateixos valors.